Γρήγορη αναζήτηση

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στο Βόλο

ΕΡΓΑΣ ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Παρέμβαση της ΕΡΓ.Α.Σ στην απεργιακή κινητοποίηση

Σημαντική ήταν η συμμετοχή στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Βόλου (ΕΚΒ) την ημέρα της απεργίας. Αρκετές εκατοντάδες εργαζομένων ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στη συγκέντρωση που κάλεσε το ΕΚΒ στη πλατεία Ελευθερίας.

Οι δυνάμεις του κόμματος και της ΕΡΓΑΣ απ’ τις προηγούμενες μέρες καλούσαν τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην απεργία και στη συγκέντρωση- διαδήλωση του ΕΚΒ. Η ΕΡΓΑΣ την ημέρα της συγκέντρωσης συμμετείχε με δικό της πανό και μπλοκ στη συγκέντρωση. Μοίρασε εκατοντάδες προκηρύξεις στη συγκέντρωση και με συνθήματα στη διάρκεια της πορείας πρόβαλε τις αγωνιστικές θέσεις που οφείλει να έχει το εργατικό κίνημα.

Μετά τις ομιλίες έγινε διαδήλωση στους δρόμους της πόλης και επέστρεψε πάλι στην πλατεία. Για μια ακόμα φορά οι δυνάμεις του ΚΚΕ/ΠΑΜΕ έκαναν τη ξεχωριστή διασπαστική τους συγκέντρωση όπως συνηθίζουν εδώ και πολλά χρόνια. Την ίδια ταχτική ακολούθησαν και οι δυνάμεις της ΑΝΤΡΣΥΑ και των λεγόμενων συλλογικοτήτων που επίσης ακολούθησαν μια διασπαστική πολιτική υιοθετώντας ουσιαστικά την ίδια αδιέξοδη γραμμή του απομονωτισμού με το ΠΑΜΕ.