Γρήγορη αναζήτηση

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΕΡΓΑΣ  ΒΟΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Είναι γνωστη η αντιδραστική αντιλαϊκή φυσιογνωμία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βόλου. Έτσι κάθε φορά που θα έπρεπε να βρεθεί στο πλάι των λαϊκων και εργατικών διεκδικήσεων, κάθε φορά που υπήρχε κάποια εργατική κινητοποίηση οι δημοτικοί «μας άρχοντες», βρέθηκαν απέναντι απ’ τους εργαζόμενους.
Οι εργαζόμενοι στη τοπική αυτοδιοίκηση μαζί και με όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα, τη προηγούμενη περίοδο αλλά και σήμερα, αγωνίζονται ενάντια στη κακόφημη αξιολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και της αρμόδιας υπουργού κ. Γεροβασίλη, με την οποία επιχειρεί να μετατρέψει τους εργαζόμενους σε λάστιχα μιας χρήσης, διαλύοντας ότι έχει απομείνει απ’ τις εργασιακές σχέσεις τους.
Θα περίμενε κανείς μια δημοτική αρχή που σέβεται τον εαυτό της, που θέλει να λέει ότι σκύβει πάνω στα προβλήματα των εργαζομένων της, να υπερασπίζεται τα δικαιώματα τους. Όλα αυτά ούτε στη σκέψη της δημοτικής αρχής της πόλης δεν υπάρχουν. Αλλά και όχι μόνο αυτό! Επιτίθεται μάλιστα στους εργαζόμενους που υπερασπίζονται τον αγώνα τους και τα δικαιώματα τους.
Στα πλαίσια αυτά τιμώρησε γνωστή αγωνίστρια- συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ που είχε το σθένος να αρνηθεί να παραλάβει το κουρελόχαρτο χαρτί της αξιολόγησης, με ένα μήνα στέρησης μισθού!
Καταγγέλουμε την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά της δημοτικής αρχής.
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της προκλητικής αυτής ποινής.
Καλούμε τους εργαζόμενους να υπερασπιστούν τη συνάδελφο αλλά και τα δίκαια αιτήματα τους.
     
                                               ΕΡΓΑΣ ΒΟΛΟΥ.