Γρήγορη αναζήτηση

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Νεοι τραμπουκισμοί απ' τη διοίκηση Μπέου στο Βόλο!

 

Με πρωτοφανείς τραμπουκισμούς επιτίθεται σε όποιον διαφωνεί η διοίκηση Μπέου στο Βόλο!

 

 

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο μαφιόζικης συμπεριφοράς εξελίχθηκε σήμερα στο δημαρχείο του Βόλου. Ο αντιδήμαρχος της διοίκησης Μπέου, Βασίλης Ζαχείλας, φορώντας κουκούλα μπήκε στο χώρο που θα συνεδρίαζε το ΔΣ του ΕΥΑΜΒ, αρχικά έβρισε και στη συνέχεια γρονθοκόπησε το δημοτικό σύμβουλο με τη Λαϊκή συσπείρωση και μηχανικό, Γαργάλα Κώστα. Στη συνέχεια προσπάθησε να ξεφύγει. Όμως οι παρευρισκόμενοι τον συνέλαβαν, του έβγαλαν τη κουκούλα και διαπιστώθηκε ποιος κρυβόταν πίσω απ’ αυτή την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση.

Η επίθεση αυτή δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, αφού ο ίδιος ο Μπέος είχε προειδοποιήσει το συγκεκριμένο σύμβουλο σε άλλη χρονική στιγμή ότι έπρεπε να χαστουκιστεί γιατί προφανώς δεν του άρεσαν οι απόψεις του!

Η συμπεριφορά αυτή του εν λόγω «παράγοντα» της δημοτικής αρχής δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργη. Είναι ακριβώς το ήθος και το ύφος ενός μηχανισμού που κατάφερε να επιπλεύσει για μια ακόμα φορά στις δημοτικές εκλογές και με το θράσος που την χαρακτηρίζει να χρησιμοποιεί μεθόδους υποκόσμου απέναντι  στους πολιτικούς του αντιπάλους. Το γεγονός ότι σήμερα ο Μπέος προσωπικά, επιχειρεί να διαχωρίσει δήθεν τη θέση του, σε καμία περίπτωση δεν τον απαλλάσσει, αφού ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης είναι απ’ τους πιο πιστούς του ανθρώπους.

Καταγγέλλοντας την πρωτοφανή αυτή επίθεση, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η διοίκηση Μπέου βαρύνεται επίσης και για μια σειρά άλλες ενέργειες που στρέφονται συνολικά ενάντια στους πολίτες της πόλης, αφού είναι γνωστά τα γεγονότα για την προσπάθεια να ξεπουληθεί η ύδρευση, τη συμφωνία της για τη καύση σκουπιδιών στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, όπως επίσης στη συμφωνία της για τη δημιουργία σταθμού LNG στον Παγασητικό με απρόβλεπτες συνέπειες για όλο το κόλπο και τους κατοίκους της περιοχής.

Κομματική Οργάνωση Βόλου του Μ-Λ ΚΚΕ.