Γρήγορη αναζήτηση

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.




Οι παρατηρήσεις μου για την κινητοποίηση στο Στεφανοβίκειο κατά της πρόθεσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για εγκατάσταση στρατευμάτων των ΗΠΑ, ήταν μία κατάθεση της άποψής μου για το γεγονός και κάποιες παρατηρήσεις που ίσως να συμβάλλουν ώστε να είμαστε πιο προσεκτικοί τόσο στις διαδικασίες, όσο και για το πώς η ΛΑΑΑΣ θα γίνει βασικός παράγοντας του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα στην περιοχή.
 Όσον αφορά τώρα τις ίδιες τις αιτιάσεις του σ. Γ.Α. έχω να παρατηρήσω τα εξής.
       Δεν καταλαβαίνω γιατί η ημερομηνία ανάρτησης είναι υπονομευτική στις 17/11; Αν γινόταν νωρίτερα θα άλλαζε κάτι; Μάλλον δεν ενοχλεί η ημερομηνία, αλλά η άποψη.
       Την Δευτέρα, 5/11 συμμετείχα στο εργατικό κέντρο για να συζητήσουμε πάνω στο κείμενο που θα μοιράζαμε  για να καλέσουμε τον κόσμο να συμμετέχει στην πορεία στο Στεφανοβίκειο. Η παρατήρηση  και απορία μαζί, που διατύπωσα, ήταν στο τι θα χρησίμευε μια πορεία μέσα στα χωράφια όπου δεν υπήρχε άνθρωπος να μας δει και να μας ακούσει.
       Ο σύντροφος Γ. με κατηγορεί ότι με την ανακοίνωσή μου δεν σεβάστηκα τους συντρόφους και συναγωνιστές που συμμετείχαν και ειδικά αυτούς που θα έρχονταν από μακριά. Αντίθετα, επειδή ακριβώς προβληματιζόμουν γι' αυτούς που θα έρχονταν και από πιο μακριά από το Βόλο, πίστευα και πιστεύω ότι  η συμμετοχή τους σε μια κινητοποίηση μέσα στη πόλη του Βόλου θα είχε αποτέλεσμα θετικό σαν πολιτικό γεγονός  στους εργαζομένους ενός βιομηχανικού κέντρου.
      Λυπάμαι για τον σύντροφο που με κατατάσσει στην κατηγορία του υπονομευτή, διαστρεβλωτή, λουφαδόρου, δηλητηριαστή και απαράδεκτου ψεύτη. Πολύ βαριές κατηγορίες για κάποιον που έχει ξοδέψει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και των εργαζομένων. Ελπίζω αυτά να είναι λόγια εκνευρισμού απέναντι σε έναν σύντροφο που τόλμησε να πει την άποψή του που φαίνεται ότι δεν άρεσε   
        
           Αποστόλης Αβτζής μέλος της Λ.Α.-Α.Α.Σ. ΒΟΛΟΥ