Γρήγορη αναζήτηση

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΟΛΟΥ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΒΟΛΟΥ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ.


 ΜΑΤ5

Με την παρουσία πρωτοφανούς αστυνομικής δύναμης που είχε κυκλώσει όλο το κέντρο της πόλης, επιχείρησε η κυβέρνηση να απαγορεύσει τον γιορτασμό της εξέγερσης του Νοέμβρη. Με απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης είχε απαγορευθεί όχι μόνο κάθε συγκέντρωση αλλά ακόμα και κάθε μετακίνηση μέσα στη πόλη.

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες δεν έγινε κατορθωτό να οργανωθεί κάποια συγκέντρωση και διαδήλωση στη πόλη. Τα μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ επιχείρησαν να παρέμβουν στη περιοχή που είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει συγκέντρωση, όμως οι διάφορες συλλογικότητες που υποτίθεται ότι καλούσαν σε συγκέντρωση στο χώρο αυτό δεν εμφανίστηκαν καν στη περιοχή ούτε καν κάλεσαν σε συγκέντρωση σε κάποιο χώρο. Τελικά συγκεντρώθηκαν μερικές δεκάδες πολύ μακριά απ’ το προγραμματισμένο χώρο ,στην άκρη της πόλης!

Παρά την αδυναμία της οργάνωσης κάποιας πραγματικής κινητοποίησης, ακόμα και η πρωτοφανής αστυνομοκρατία που θύμιζε εποχές της φασιστικής διχτατορίας, ο λαός της πόλης ένοιωσε καλά την πολιτική της βίας και της τρομοκρατίας που εφαρμόζει η κυβερνητική πολιτική, που με πρόσχημα τον κορονοϊό καταστρατηγεί κάθε δημοκρατικό και κοινωνικό δικαίωμα, αφού άλλωστε αυτός είναι και ο βασικός στόχος των κατασταλτικών μέτρων.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία να μην σκύψει το κεφάλι και να μην υποταχθεί στη βάρβαρη αυτή πολιτική. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου για ψωμί- παιδεία- δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία έστειλε το μήνυμα πριν 47 χρόνια. Ας δώσουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα αυτό μέχρι την τελική δικαίωση του!

Το Πολυτεχνείο ζει μέσα απ’ τους αγώνες μας!

Κάτω η πολιτική της φτώχιας και της υποτέλειας!

Κάτω η κυβερνητική τρομοκρατία!

Έξω οι φονιάδες των λαών αμερικάνοι απ’ τη χώρα μας!

 

           ΒΟΛΟΣ 17 ΜΟΕΜΒΡΗ 2020