Γρήγορη αναζήτηση

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ



ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΑΝΕΣΗ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ!
δημοσιεύθηκε απ' τον διαχειριστή 5-12  ώρα 10μ.μ.

Έχασε τη ζωή του ο εργάτης Χρήστος Ανεστιάδης δουλεύοντας μέσα στη Χαλυβουργία του γνωστού Μάνεση.

Πριν από λίγο οι εργάτες στο εργοστάσιο έκαναν γενική συνέλευση και αποφάσισαν να απεργήσουν τουλάχιστον μέχρι την κηδεία του άτυχου συναδέλφου τους, απαιτώντας να μην κουκουλωθεί και αυτό το έγκλημα της εργοδοσίας. Η απόφαση αυτή παρθηκε παρά την αντίθετη εισήγηση της ηγεσίας του σωματείου, που κάλεσε τους εργάτες να επιστρέψουν στη δουλειά, αφού πρώτα ο Μάνεσης δήλωσε ότι δέχεται τις προτάσεις του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου για μέτρα προστασίας στο χώρο της δουλειάς. Βέβαια να τονίσουμε ότι η εργοδοσία δέχεται τώρα να πάρει μέτρα αφού πρώτα χάθηκε ο άτυχος εργάτης, επιδιώκοντας να αποφύγει τις εγκληματικές ευθύνες που έχει για το θάνατο του Ανεστιάδη. 

Πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι άνθρωποι του Μάνεση στη πύλη του εργοστασίου, δεν επέτρεψαν την είσοδο στους εκλεγμένους συνδικαλιστές του κλαδικού σωματείου στο μέταλλο ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ, τον πρόεδρο του σωματείου και το μέλος της διοίκησης Μαργαρίτη.

Είναι προφανές ότι η εργοδοσία θα επιχειρήσει να κουκουλώσει το έγκλημα. Ελπίζουμε ότι οι εργαζόμενοι δεν θα το επιτρέψουν!