Γρήγορη αναζήτηση

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

 ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ.

 

  Φωτό Ποιοι είμαστε.

ο Αριστερός Δρόμος είναι μια καινούρια προσπάθεια επικοινωνίας ανάμεσα σε εργαζόμενους, άνεργους, νεολαίους αλλά και όποιον άλλο νοιώθει την ανάγκη να συμβάλει με τον προβληματισμό του στα μεγάλα προβλήματα της Μαγνησίας αλλά και στα μεγάλα προβλήματα που σήμερα συνθλίβουν στη κυριολεξία τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.
Εμείς που αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε αυτό το νέο χώρο επικοινωνίας δεν είμαστε καινούριοι. Είμαστε κομμάτι της καθημερινής πάλης, των εργαζομένων άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι.
Επιχειρούμε με την προσπάθεια μας αυτή να συμβάλουμε όσο μπορούμε στους εξής στόχους.
 Πρώτον στη δημιουργία ενός ισχυρού, μαζικού, ταξικού αγωνιστικού κινήματος στο τόπο μας και ειδικά σε μια πόλη όπου δημιουργήθηκε το πρώτο εργατικό κέντρο, μια περιοχή με ιδιαίτερη παράδοση στο εργατικό κίνημα, που όμως σήμερα στενάζει απ' την ανεργία τη φτώχεια και την ερήμωση.
Δεύτερον θέλουμε να προβάλουμε ένα καθαρό πολιτικό προσανατολισμό που θα μπορεί να απαντά στις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και πρώτα απ' όλα της εργατικής τάξης.
Δηλώνουμε λοιπόν ότι είμαστε κομμάτι του αριστερού, αντιιμπεριαλιστικού κινήματος που έχει σαν φάρο του τις λαμπρές παραδόσεις του κομμουνιστικού κινήματος που τόσο πολύ έχει συκοφαντηθεί απ' τη δράση αυτών που το πρόδωσαν, το διαστρέβλωσαν και τελικά το εγκατέλειψαν.
Δηλώνουμε λοιπόν ότι είμαστε τμήμα του μαρξιστικού-λενινιστικού κινήματος που ανεξάρτητα απ' την σημερινή υποχώρηση που βρίσκεται αποτελεί την μοναδική εγγύηση για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας αλλά και των συμμάχων της.
Δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες στη καθημερινή πάλη του λαού μας για:
ΨΩΜΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΕΘΝΗΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ