Γρήγορη αναζήτηση

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ


 ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Με απόφαση των διοργανωτών ματαιώθηκε η σημερινή διαδήλωση στη πλατεία Αγίου Νικολάου ενάντια στη πολιτική της κρατικής καταστολής και της αστυνομικής τρομοκρατίας, με αφορμή το σχετικό νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση και που καταστέλλει τα δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων.
Αφορμή για την ματαίωση ήταν η σημερινή κηδεία του άτυχου Βασίλη Μάγγου που έχασε τη μάχη της ζωής μετά τον άγριο ξυλοδαρμό απ' τις αστυνομικές δυνάμεις.
Θα μπορούσε ίσως να αποδοθεί η μεγαλύτερη τιμή στον άτυχο Βασίλη ένα μεγάλο συλλαλητήριο που να εκφράζει τον αποτροπιασμό του στη δολοφονική επίθεση των δυνάμεων καταστολής, αλλά και την μαζική αντίσταση στη κυβερνητική πολιτική που καταργεί τις λαϊκές κινητοποιήσεις και καταπατά τις δημοκρατικές ελευθερίες που έχουν κατακτηθεί με αίμα.
Η Κομματική Οργάνωση Βόλου του Μ-Λ ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου Βασίλη. Ταυτόχρονα θεωρεί αναγκαίο να εκφραστεί η μαζική αντίθεση του λαού της πόλης και της νεολαίας ενάντια στην κρατική καταστολή και την αστυνομική τρομοκρατία.
   ΒΟΛΟΣ 16/7 2020.