Γρήγορη αναζήτηση

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ(Ανακοίνωση της Κ.Ο. του Μ-Λ ΚΚΕ)


αμερικάνικος ιμπεριαλισμόςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. 
ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ


               Με πρωτοβουλία της Λαϊκής αντίστασης- Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας (Λ.Α.-Α.Α.Σ.) οργανώθηκε το Σάββατο 9/11 αντιιμπεριαλιστκή διαδήλωση στη πόλη του Βόλου. Σκοπός της παρέμβασης αυτής ήταν η καταγγελία της παρουσίας των αμερικάνικων  πολεμικών δυνάμεων στη Μαγνησία με τη βάση που έχουν στήσει στο Στεφανοβίκειο και όχι μόνο. Η παρέμβαση έγινε στην πλατεία του Αγ. Νικολάου και στην Ερμού.
Στην πορεία επίσης συμμετείχαν και  δυνάμεις της Λ.Α.-Α.Α.Σ. από άλλες πόλεις της Θεσσαλίας. Συμμετείχαν επίσης, και αριστερές συλλογικότητες όπως αναγράφονταν στο πανό τους.  
    
            Θέλουμε να δηλώσουμε ότι διαφωνούμε ριζικά και με τη συνθηματολογία δυνάμεων όπως του ΣΕΚ, που όχι μόνο αρνείται τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα, αλλά και διαστρεβλώνει το περιεχόμενο της αντιπολεμικής πάλης, με συνθήματα όπως τα ανοιχτά σύνορα και άλλα που αποπροσανατολίζουν τη προοπτική της κοινής πάλης.

            Το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετείχε με τις δυνάμεις του στο μπλοκ της Λ.Α.-Α.Α.Σ. με τις σημαίες της, με το πανό της και με συνθήματα αντιιμπεριαλιστικά- αντιπολεμικά επιχείρησε να δώσει το σωστό περιεχόμενο της διαδήλωσης. Επίσης μοιράστηκε η προκήρυξη τόσο της Λ.Α.-Α.Α.Σ., όσο και η προκήρυξη του Μ-Λ ΚΚΕ.