Γρήγορη αναζήτηση

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΑΠ' ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ


Μαγνησία

Με ιδιαίτερα εντατικό τρόπο κινήθηκε όλη την εβδομάδα που πέρασε η κομματική οργάνωση Βόλου του Μ-Λ ΚΚΕ για την προπαγάνδιση των θέσεων του κόμματος στη Μαγνησία.
Την περασμένη Τρίτη κλιμάκιο του Κόμματος περιόδευσε στο δυτικό τμήμα του νομού και έκανε παρεμβάσεις με το χαρτόνι και την προκήρυξη στη Νέα Αγχίαλο, τον Αλμυρό και τη Σούρπη. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρέμβαση στη Σούρπη, όπου ζούσε ο αείμνηστος σύντροφος Κώστας Κουτμάνης και για τον οποίο μας μίλησαν με τα πιο θερμά λόγια οι συγχωριανοί του. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε παρέμβαση στην αγορά της πόλης με το μοίρασμα της κομματικής προκήρυξης.

Την Τετάρτη 25/6, έγινε προεκλογική εκδήλωση στο χώρο της παραλίας. Η κομματική οργάνωση του Βόλου είχε στήσει τραπεζάκι και είχε τοποθετήσει αφίσες και πανό στο γύρω χώρο. Με σύντομες ομιλίες και με το μοίρασμα της προκήρυξης έγινε πλατιά παρέμβαση στους διερχόμενους της πόλης, οι οποίοι με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούσαν τις ομιλίες.
Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 27/6 το πρωί έγινε παρέμβαση στην τοπική ραδιοφωνία, στην ΕΡΑ Βόλου, απ’ το σ. Γιώργο Σόφη και κλιμάκιο της οργάνωσης έκανε περιοδεία στα χωριά του Πηλίου (Πορταριά, Ζαγορά, Τσαγκαράδα, Μηλιές κλπ).
Ακόμα σε όλη την πόλη υπάρχουν αφίσες και χαρτόνια του κόμματος.
Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες τόσο στην πόλη του Βόλου όσο και στη Νέα Ιωνία και τη βιομηχανική ζώνη της πόλης.

Παρέμβαση στη Λάρισα

Κλιμάκιο του κόμματος την Τετάρτη 25/6 περιόδευσε στην πόλη της Λάρισας και στα γύρω χωριά, μοίρασε την προκήρυξη του κόμματος, έβαλε χαρτόνια και συνομίλησε με πολλούς κατοίκους της περιοχής.