Γρήγορη αναζήτηση

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Κ.Ο. του Μ-Λ ΚΚΕ ΒΟΛΟΥ: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 6 Μάη

Ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Βόλου του Μ-Λ ΚΚΕ

6 Μάη: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στη πλατεία Αγ. Νικολάου την Πέμπτη 10.30 το πρωί.

Η Κ.Ο. Βόλου του Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις με αφορμή το γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία να πάρει μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνουν τα σωματεία στη πλατεία Αγ. Νικολάου.

Η απεργιακή κινητοποίηση που γίνεται μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες τόσο εξαιτίας των σοβαρών υγειονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός μας, όσο και το τεράστιο κύμα φτώχειας και ανεργίας που σαρώνει  όλη τη χώρα, πρέπει να μετατραπεί σε ποτάμι οργής για όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή τραγική κατάσταση.

Η απεργιακή κινητοποίηση βρίσκεται επίσης αντιμέτωπη και με την υπονομευτική δράση της «επίσημης» ηγεσίας του συνδικαλιστικού κινήματος, ειδικά της ΓΣΕΕ, που ευθυγραμμίστηκε με την κυβερνητική απόφαση και διέσπασε την απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας των σωματείων και τίμησε δήθεν τη Πρωτομαγιά στις 4 του Μάη, όπως διέταξε η κυβέρνηση χωρίς να τολμήσει να καλέσει έστω και σε μια συμβολική συγκέντρωση τιμής για τους αγώνες και τα θύματα της εργατικής τάξης.

Τιμώντας την εργατική Πρωτομαγιά, αναγνωρίζοντας τα μεγάλα εμπόδια και διλήμματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι το Μ-Λ ΚΚΕ καλεί όλο το λαό να σηκώσει για μια ακόμα φορά τις κόκκινες σημαίες του αγώνα. Να κλείσει τα αυτιά του σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον πείσουν ότι είναι μάταιοι και αδιέξοδοι οι αγώνες. Οι μόνοι αγώνες που δεν οδηγούν πουθενά είναι οι αγώνες που δεν έγιναν!

Τιμάμε τους αγώνες της εργατικής τάξης παλεύοντας για

·         Ψωμί – Δουλειά- Ειρήνη – Δημοκρατία –Εθνική Ανεξαρτησία και σοσιαλισμό!

·         Ζήτω εργατική Πρωτομαγιά!

·         Κάτω η αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική!

·         Αγώνας για να φύγουν οι βάσεις το ΝΑΤΟ και οι Αμερικάνοι απ’ το τόπο μας!

·         Έξω η Ελλάδα απ’ την  Ε.Ε.

 

                      ΒΟΛΟΣ 4 ΜΑΗ

 

Κ.Ο. ΒΟΛΟΥ του Μ-Λ ΚΚΕ