Γρήγορη αναζήτηση

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης της δεξιάς. Βία ,τρομοκρατία, καταστολή (ΦΩΤΟ)

Η κυβέρνηση της Δεξιάς χτίζει το αστυνομικό κράτος της βίας, της καταστολής και της τρομοκρατίας, εξαπολύοντας καθημερινά αστυνομικές επιθέσεις .

Εφαρμόζοντας με προκλητικό τρόπο τη πολιτική του δόγματος νόμος και τάξη, η κυβέρνηση της ΝΔ αντιμετωπίζει με όργιο αστυνομικών επιθέσεων απέναντι σε κάθε λαϊκή κινητοποίηση. Μετά την ψήφιση του χουντονόμου που απαγορεύει ουσιαστικά κάθε κινητοποίηση, οι δυνάμεις καταστολής με κυβερνητική εντολή χτυπάνε και διαλύουν κάθε διαδήλωση, κακοποιούν διαδηλωτές κάθε ηλικίας και συλλαμβάνουν κάθε αγωνιστή που αντιστέκεται στη πολιτική της κρατικής βίας και τρομοκρατίας. Με τον τρόπο αυτό επιχειρεί να καταπνίξει η κυβέρνηση κάθε φωνή που αμφισβητεί τη πολιτική της, την ίδια στιγμή που η υγειονομική κρίση, η πολιτική της φτώχιας και της υποτέλειας συνθλίβουν την καθημερινότητα των εργαζομένων, ανέργων και νεολαίας.

Οι εικόνες που ακολουθούν αποδεικνύουν την αδιαμφισβήτητη αυτή πραγματικότητα και αφορούν τις κινητοποιήσεις των τελευταίων μόλις ημερών.

 

 

 

Από την επίθεση των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή  9 Οκτώβρη, όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονταν για την πολιτική του υπουργείου μπροστά στην υγειονομική κρίση.

 

 

Τετάρτη 7/10: οι δυνάμεις καταστολής διαλύουν την μεγαλειώδη συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών, λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση της καταδίκης της Χρυσής Αυγής έξω απ’ τα δικαστήρια.

 

Παρασκευή 9/10. Αστυνομικοί συλλαμβάνουν νεολαίους έξω απ’ το υπουργείο προστασίας του πολίτη (!) που διαμαρτύρονται για την πρωινή επίθεση στο υπουργείο παιδείας.

 

 

2 Οκτώβρη. Σκηνές από επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο έξω απ’ τη Βουλή την περασμένη βδομάδα

 

 

30 Σεπτέμβρη. Αστυνομικοί ξυλοκοπούν τους «ηρωικούς» γιατρούς έξω απ’ το υπουργείο υγείας!